سلسله کنفرانس‌های آموزش مهندسی ایران، با ابتکار انجمن آموزش مهندسی ایران از سال ۱۳۸۸ در دانشگاه تهران و با موضوع محوری آموزش مهندسی در سال ۱۴۰۴ آغاز شد. این کنفرانس‌ها هر دو سال یکبار برگزار شده و تا کنون دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، دانشگاه شیراز، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، فردوسی مشهد و دانشگاه صنعتی امیرکبیر میزبان این کنفرانس بوده‌اند. در این کنفرانس‌ها، موضوعاتی مانند توسعه پایدار، فناوری‌های نوین یادگیری، بین‌المللی سازی و گذر از کمیت به کیفیت به عنوان موضوعات محوری آموزش مهندسی مطرح شده‌اند. مجموعه مقالات و بیانیه‌های کنفرانس‌های گذشته در وبسایت انجمن آموزش مهندسی ایران در دسترس همگان است. هشتمین دوره این کنفرانس‌ها در دانشگاه علم و صنعت ایران و با موضوع محوری جایگاه، نیازها و اولویت های آموزش مهندسی در آبان ماه ۱۴۰2 برگزار خواهد شد.