اولین جلسه کمیته راهبردی هشتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی
17 دی 1401
اولین جلسه کمیته راهبردی هشتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی

اولین جلسه کمیته راهبردی هشتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی ایران در 17 دی ماه به صورت برخط برگزار شد. در این جلسه، موضوعات مختلفی از سوی حاضرین مطرح شد که گزیده هایی از آن در ادامه آمده است:

- دکتر پرویز جبه دارمارالانی: باید محورهای کنفرانس به گونه ای انتخاب شوند که افراد به تحقیق در آموزش مهندسی علاقه مند شوند. محوریت کنفرانس به برگزاری میزگردهای تخصصی گذاشته شود.

- دکتر سیدمصطفی سیادت موسوی: چند موضوع، خیلی مبتلابه روزگار ما در آموزش مهندسی است. یکی عدم اقبال دانشجویان به رشته­ های مهندسی و موضوع دیگر، صدور خدمات مهندسی که کشور می ­تواند داشته باشد.

دکتر مجید طیرانی: آیا یکی از دلایلی که الآن اقبال کافی برای مهندسی وجود ندارد، این نیست که ما پاسخگوی نیاز­های مهندسی نیستیم؟ باید دید مشتری این بازار که دانشجو باشد، الآن چه می­ خواهد؟

دکتر رضا فرجی دانا: عنوان «چالش ­های گفتمان کیفیت در آموزش مهندسی» می تواند محور اصلی کنفرانس باشد و پنج موضوع: 1. منابع انسانی 2. پیوستار بودن آموزش، پژوهش و نوآوری 3. صنعت پشتیبان 4. فناوری های نوین و 5. مهارت های نرم و پیوند علوم مهندسی با علوم انسانی می توانند محورهای کنفرانس باشند.

دکتر علی اشرفی زاده: خوب است عنوانی گذاشته شود که بتواند چیز­های مختلف را در خودش جا بدهد. عنوان پیشنهادی بنده: «آموزش مهندسی در ایران؛ نیاز­ها و اولویت­ ها» است.

دکتر فاطمه مهدیزاده: آسیب شناسی وضع موجود چه به لحاظ شیوۀ آموزش، چه به لحاظ شیوۀ پذیرش دانشجو، چه به لحاظ شیوۀ­ رتبه بندی مهندسان کشور، چه به لحاظ اینکه اصلاً  آیا ما آموزش می­ خواهیم یا نمی­ خواهیم، در چه سطحی می­ خواهیم، در هر سطحی چند نفر کفایت می­ کند، بسیار مهم است.

دکتر جبارعلی ذاکری (دبیرکنفرانس): از نقطه نظرات همه عزیزان و اطلاعات کنفرانس های قبلی، جمع بندی اولیه را خواهیم داشت و نتیجه در جلسه بعدی اعلام خواهد شد.